2 may 2011, 11:48

Помнете ме каквато съм... 

  Poesía
1557 0 23

Помнете ме каквато съм-

една смирена пеперуда,

от хаос сътворила сън

и в него малкото си чудо.

 

Понесла вярата на гръб.

Живеца взела от луната.

Изваяла от грубата си плът

лъчa пронизал Сатаната.

 

Помнете ме, такава бях -

родена в тлеещи жарави

от Божия самотен смях,

та никой да не ме забрави.

© Николина Милева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??