на моите учители от
ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров",
гр. Велико Търново
Помнете ни! Или не ни помнете -
не бяхме най-добри и заслужаващи.
Учители, прощавайте... Простете!
Ако не сте се уморили да прощавате
за всичко казано и за неказаното...
Грешахме много. Много пропилявахме
с онази лекота, с която давахте.
Учители, довиждане! Не се сърдете!
И някой ден дано на вас приличаме...
Помнете ни! Или не ни помнете...
Бъдете живи! Много ви обичаме!
© Мартина Всички права запазени