Не плачи за мен, а в сън ме превърни.
Запали ми свещ и ще се върна,
за да те прегърна.
Не ще те пусна да угаснеш в мрак.
Запази ме като спомен.
Скрий ме на дълбоко,
за да ме познаеш, щом се върна
Не плачи за мен, засмей се в спомен.
Усмихнат ме помни, за да те топля.
Не тъгувай.
Не съм се срещнал със смъртта,
а размених живота с вечността...
© А. А Всички права запазени