Помни ме
Помни ме ти, когато сутрин ставаш
и виждаш слънцето да грее!
То поздрав от мен ти праща
и те поздравява за ,,Добър ден!''
Помни ме ти, когато сам останеш
и болката сърцето ти е заляла
от многото несбъднати мечти!
Помни ме...
Помни ме ти, когато мен вече ме няма
и слънцето над теб не ще да грей!
Помни ме ти с появата на небесните звезди!
И когато видиш най-ярката от тях, с любов за мене си спомни!!! :)
© Мила Всички права запазени