15.11.2017 г., 8:09 ч.

Помниш ли 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
344 0 6

Помниш ли денят, нашият ден,

като два гълъба летяхме,

красотата ни следваше в мига

и бяхме плахо щастливи.

Но щастието е мигове красиви,

на порции влиза в сърцето,

и там топли душата моя.

Радвай се на всеки миг, всеки час,

че нас ни има на този свят объркан.

А любовта ти разцъфтява и расте,

гърдите изпълва с топлина и зов,

да не свършват красотите в душата.

О, каква любов, безумно луда,

светеща, шепнеша ласка за сърцето.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??