8.05.2007 г., 10:22 ч.

Помниш ли ... 

  Поезия
891 0 2

Помниш ли онези времена?...

Помниш ли... Забравила си вече?

Помниш ли онази тиха...

Онази... първата ни вечер?...


И нея си забравила, така ли?

А помниш ли целувките ми, мила?...

От устните ми толкоз пъти

със наслада бе отпила...


И тях си ги забравила, добре...

А спомняш ли си моите ръце?...

Всяка вечер, нежно, във прегръдка ...

бяха твоята сила, твоите криле ...


И тях си забравила бързо?

Но помниш нашите мечти, нали?...

Как искахме да пеем, да се смеем

и тихичко дъжда да ни вали...


Не помниш нищо, свързано със мен?

Но помниш нашата раздяла...

В онази мрачна и студена вечер,

колко сълзи бе проляла...


Не помниш даже кой съм аз?

Тъгата всичко е затрила?

Е нищо, аз пък помня всичко...

И още те обичам, мила...

© ПразеН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??