Помниш ли онези времена?...
Помниш ли... Забравила си вече?
Помниш ли онази тиха...
Онази... първата ни вечер?...
И нея си забравила, така ли?
А помниш ли целувките ми, мила?...
От устните ми толкоз пъти
със наслада бе отпила...
И тях си ги забравила, добре...
А спомняш ли си моите ръце?...
Всяка вечер, нежно, във прегръдка ...
бяха твоята сила, твоите криле ...
И тях си забравила бързо?
Но помниш нашите мечти, нали?...
Как искахме да пеем, да се смеем
и тихичко дъжда да ни вали...
Не помниш нищо, свързано със мен?
Но помниш нашата раздяла...
В онази мрачна и студена вечер,
колко сълзи бе проляла...
Не помниш даже кой съм аз?
Тъгата всичко е затрила?
Е нищо, аз пък помня всичко...
И още те обичам, мила...
© ПразеН All rights reserved.
Как ми се иска и мен да ме е запомнил някой така
Поздравления!