11.09.2012 г., 13:18 ч.

Помниш ли 

  Поезия » Любовна
493 0 0

Помниш ли онази роза, която ти ми подари?

Да, онази разцъфтялата с многото бодли...

Как винаги носех я със себе си...

Ден и нощ тя беше с мен.

Вечер целувах я за лека нощ,

а сутрин тя ме будеше с уханието си благо...

И в миг един тя увехна в моите ръце нещастно...

Помниш ли онази роза?

Помниш я, нали?

Онази роза беше ти!

© Аби Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??