Sep 11, 2012, 1:18 PM

Помниш ли 

  Poetry » Love
491 0 0

Помниш ли онази роза, която ти ми подари?

Да, онази разцъфтялата с многото бодли...

Как винаги носех я със себе си...

Ден и нощ тя беше с мен.

Вечер целувах я за лека нощ,

а сутрин тя ме будеше с уханието си благо...

И в миг един тя увехна в моите ръце нещастно...

Помниш ли онази роза?

Помниш я, нали?

Онази роза беше ти!

© Аби Станева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??