Помниш ли
Помниш ли, помниш ли лудите дни,
лудите дни и вълшебните нощи,
пълни със нежност, любов и мечти,
твойто „Обичам те! Искам те още!“
Няма ги, няма ги вече сега,
лудите дни и вълшебните нощи,
само една самота и тъга
вкопчват ме здраво в своите нокти.
Любомир Попов
© Любомир Попов Всички права запазени
Драсна ме нокътчето в края.