22.11.2008 г., 9:41 ч.

Помниш ли когато 

  Поезия
524 0 6

Помниш ли когато

В стаята със светлите прозорци

Ме събуждаше деня

И морето чакаше да го запомня

 

Когато стъпките по пясъка

Създаваха си вечност

И небето не залязваше

Защото съм се чувствал изморен

 

Помниш ли когато

Пътят към дома не пречеше

И чайките със виковете си

Говореха и пееха

 

Когато в задния си джоб

Сгънатите жълти листи

Четяха драскана поезия

Която сякаш беше истинска

 

Помниш ли когато

Те обичах

 

21.11.2008

 

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??