Помниш ли ме -
аз съм тази, която те следеше с очи.
Сещаш ли се -
как поглеждаше ме ти.
Помниш ли ме -
аз съм тази, която градеше мечти.
Сещаш ли се,
която не спря след теб да върви.
Помниш ли ме -
аз съм тази, която те обикна.
Сещаш ли се,
която в душата ти надникна.
Помниш ли ме -
аз съм тази, която искаше да бъде с теб.
Кажи, помниш ли ме
най-тихата от момичетата безчет.
Помниш ли ме -
аз съм тази, която искаше да я обичаш.
Сещаш ли се,
която на теб се обричаше.
Помниш ли ме -
аз съм тази, на която каза: "Да."
Сещаш ли се,
която направи щастлива в нощта.
Помниш ли ме -
аз съм тази, която се влюби в твоите очи.
Сещаш ли се,
която обсипа с лъжи.
Помниш ли ме -
аз съм тази, която душата си пред теб разкри.
Сещаш ли се,
която с целувка накара да замълчи.
Помниш ли ме -
аз съм тази, дето ти повярва.
Помниш ли ме -
същата, с която си поигра.
Помниш ли ме -
аз съм тази, за която беше единствен ти.
Аз съм същата,
която първия си стих на тебе посвети.
Помниш ли ме -
аз съм тази, която за теб живя.
Сещаш ли се,
на която се присмя.
Помниш ли ме -
аз съм тази, на която сърцето разби.
Сещаш ли се,
която бе готова да ти прости.
Помниш ли ме -
аз съм тази, на която сваляше звезди.
Сещаш ли се,
която остави обляна в сълзи.
Помниш ли ме, кажи -
знам, от спомени боли.
Спомняш ли си поне лъжите,
обещанията и мечтите...
© Катя Бобойчева Всички права запазени
Философия на любовта!
Поздравления!