5.12.2012 г., 11:01 ч.

Помня те 

  Поезия » Еротична
1309 0 12

 

---

 

Аз помня — дългопръстно ме обхождаше,
превръщаше ме в грях, зърна и мляко.
Заравях в плодородната ти кожа
забравата за нещо... или някой.


Аз помня щедростта на твойте устни —
вкусът им бе на ягоди и вино,
а вярата пристигаше все късно —
безверни я захвърляхме в камината.

Бедрата ти със мъжкия си устрем
играеха под мен на сътворение,
разтърсваха преливните ми устия,
заспиваха до моите допрени...

И помня, по очите ти се пръскаха
хиляда приютяващи ме нощи —
реално-невъзможни, синьо-дръзки...
Аз помня те!
Ти помниш ли ме още?

---

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??