6.12.2014 г., 19:44 ч.

Помня те... 

  Поезия » Любовна
620 0 2

Понякога ми липсваш...

Сещам се за теб,

когато не трябва да те помня.

Проигравам сценарии.

Прожектирам минало.

Още помня

как миришеш.

По-скоро помня

как миришеше 

на нас двамата...

Вкъщи,

в коридора,

в спалнята на терасата,

в срутената ми къща, 

на други „ селски места“...

Помня те властна, 

намерила се отгоре,

и благо замираща 

долу...

Помня те искаща, 

недаваща твоето, 

предаваща се,

неможеща...

Помня те, моя...

 

© Камен Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??