2.07.2016 г., 19:28 ч.

Помня те 

  Поезия » Любовна
467 1 2

Помня очите ти как се усмихваха.
Как да забравя тези очи.
Просто стоеше, пред буря - затишие,
мисли ми минаха две или три.

 

Помня "Здравей!" и небрежно, и мило,
как да забравя твойто "Здравей".
В миг се почувствах някак безсилна,
сякаш разбуди момичето в мен.

 

Помня и първото твое "Довиждане!".
Как да забравя - не исках това.
Тихо треперех до теб на излизане,
и с нежелание подадох ръка.

 

Помня ръцете ти - силни и нежни,
как да забравя такива ръце.
Смели копнежи за тях ме преследваха,
сякаш ме дърпаше нещо към теб.

 

Помня как шепнеше, че съм красива.
Как да забравя - не шепот, а звън!
Исках безкрайност, и тя не ми стига!
Жалко, наистина, бе само сън...

© Екатерина Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??