9.07.2008 г., 19:30 ч.

Помогни ми 

  Поезия » Любовна
1029 0 15

Помогни ми във нощта

да не загубя онзи смисъл,

в който будя се неразгадан

и търся себе си.

Помогни ми да усетя

топлите целувки,

тихата вода,

сънищата на русалки.

Помогни ми очите ти да видя...

Несетил нивга смях,

една сълза сега проливам

и тихичко мълвя:

"Къде си..."

© Ясен Радулов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??