13.09.2008 г., 16:08 ч.

Помогни ми 

  Поезия » Любовна
446 0 0
 

Помогни ми да намеря себе си,

помогни ми да намеря теб,

нека заедно след залеза преплетени

да потънем в искрици лед...

 

Нека всичко бъде нереално,

нека да останем аз и ти,

нека слънцето изчезне бавно,

да останат само нашите души...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??