Sep 13, 2008, 4:08 PM

Помогни ми 

  Poetry » Love
477 0 0
 

Помогни ми да намеря себе си,

помогни ми да намеря теб,

нека заедно след залеза преплетени

да потънем в искрици лед...

 

Нека всичко бъде нереално,

нека да останем аз и ти,

нека слънцето изчезне бавно,

да останат само нашите души...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??