14.04.2019 г., 18:48 ч.

Помоли се ти на Бог 

  Поезия » Друга
381 0 0

Живота струва ли ти се жесток?
Искаш ли да видиш ти промяна? 
Недей да чакаш, помоли се ти на Бог, 
защото неговата сила е голяма!

Той може от товарите да те избави, 
поискай му с вяра и ще ти даде, 
той може всичките проблеми да оправи, 
извикай го и той ръката си ще подаде! 

Трудно е, но ти не се съмнявай, 
на Бог моли се, без съмнение, 
дори с пречки продължавай. ..
моли се и ще видиш разрешение! 

В трудности недей, не се предавай, 
към Бог извикай, стига да мълчиш,
не се отказвай, смело продължавай... 
да се молиш и ще победиш! 
 

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??