2.04.2013 г., 15:07 ч.

Поне цвят да поднеса 

  Поезия » Гражданска
325 0 0

Дори най-силните умират.
И други идват вместо тях.
Добри при недобрите спират.
С годините това разбрах! 

И всичко туй е олелия,
която мием със помия!
От стършели и от оси
ний все си скубиме коси!

Аз с всичко туй се примирявам
и не защото съм добър!
Не правя никому хатър,
а защото се надявам!

Макар и да не хиледя,
поне аз цвят да поднеса!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??