16.08.2008 г., 17:32 ч.

Поне да мечтая... 

  Поезия
496 0 0

Знам, че това е краят

на всичко, на моите мечти!

Но никой не може да ми попречи да мечтая,

нищо, твоите думи дори!

Нищо друго не ми остава.

Остави ме поне да мечтая!

Така или иначе ме боли!

Остави ме да се залъгвам с мечти!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??