11.02.2008 г., 15:40 ч.

Понеделник сутрин 

  Поезия » Друга
1166 0 1
По улиците вървиш,
унесено мълчиш.
В понеделник сутрин
объркано глава въртиш.

Усмихнати хора
навсякъде виждаш.
И в тайния прекрасен свят
нямаш за какво да се обиждаш.

В понеделник сутрин
всичко е прекрасно
и красива музика в ушите
чуваш гласно.

Не искаш никога да си отиват
щастливите лица
от улица "Мечта"
в понеделник сутринта.

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??