7.02.2009 г., 13:56 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
665 0 3
 

 

Понякога

 

 

Искам понякога да идваш тайно,

дори и без да ме обичаш ти безкрайно.

Искам понякога в съня си да те виждам

и там всеки на нас да ни завижда.

Искам понякога и ти също да ме виждаш,

без презрително да ме обиждаш.

Искам понякога в очите да ме гледаш

и влюбена да ми изглеждаш.

Искам понякога да си със мен

без да бъда супермен.

Искам понякога да знаеш, че съществувам

и в съзнанието ти волно аз да плувам.

Искам понякога мечтите да се сбъдват,

и живота с щастие да изпълват.

Искам понякога - само понякога.

 

 

                                                                                Кирил Кирилов

                                                                                   17.09.2006 г

© Кирил Кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Искам понякога да знаеш, че съществувам

    и в съзнанието ти волно аз да плувам."

    Поздрав!Силни чуства!Хареса ми !
  • Благодаря!
  • ..Искам понякога да знаеш, че съществувам..

    !!!!!!!!!!!!!!! Много яко!!!!!

    Добре дошъл!!!!!
    И успехи!!!!!!
Предложения
: ??:??