2.06.2013 г., 11:05 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
758 0 15

 

                                 * * *

                             

                                 Взривява се

                                 понякога сърцето,

                                 но вместо кръв

                                 покапва

                                 сливов цвят.

                                 Не вярвайте

                                 във сълзите, момчета,

                                 и че принцесите

                                 по сто години

                                 спят...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??