17.11.2011 г., 11:45 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
597 0 19

Понякога само 

не мисля за теб.

Понякога само

не си във съня ми.

Понякога 

вързан съм вятър в нощта.                              

Понякога,

когато луната тъгува сама.                                                 

 

Понякога

искам те и дълго зова.                                

Понякога

тленно изгарям.

Понякога 

плача и тъжно стоя.

Понякога,

когато те нямам...

 

Понякога  само

аз мога без теб.

Понякога само 

копнея.

Понякога само

умирам за теб.

Понякога само

живея. 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??