11.05.2014 г., 10:48 ч.

Понякога 

  Поезия
492 0 7

 

Понякога дъждът от очите вали,

а после надеждата сяда,

денят се усмихва,

протягат ръцете си пътища

и ме прегръщат,

дори ме понасят...

Денят се усмихва.

Само понякога очите ми плачат -

когато срещнат Очи.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??