23.10.2007 г., 9:37 ч.

Понякога 

  Поезия
874 0 3
 

Понякога не разбирам себе си.

Понякога не знам какво искам наистина.

Понякога съм ужасно объркана.

Понякога вярвам в хиляди истини.


Понякога ми се иска да изкрещя.

Понякога ми се плаче.

Понякога вярвам, че мога без теб.

Понякога мисля дори, че те мразя.


Понякоа губя вярата в мечтите.

Понякога сънувам, че ме обичаш.

Понякога съм тъжна.

Понякога се смея.

Цял живот с "понякога" ли ще живея?!

© Юлия Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??