2.04.2008 г., 19:48 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
522 0 1

Понякога греша, но пак те искам.

Понякога съм с теб, но съм сама.

Понякога мълчиш, но пък си искрен.

Понякога обичаш, но не знаеш как.

Понякога ме мразиш и боли ме.

Понякога си толкова студен.

Понякога те викам с друго име,

но ти си винаги във мен!

Каквото и да правя и да искам,

където и да съм на таз земя -

Сърцето ми на тебе е орисано,

то само в твоя ад е у дома!!!


 


© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??