25.02.2017 г., 13:36 ч.

Поплачи си мила 

  Поезия » Друга
237 2 0

Потъгувай колкото е нужно, 

дори на воля поплачи, 

загуба на близък – нас събужда,

думите излишни са – да помълчим! 

 

В такъв момент, всеки се замисля 

и си задава хиляди въпроси,

от тук нататък повече обмисля, 

отговорността която носи. 

 

И копнежът по живота се засилва, 

и раздаваме се, без да се щадим, 

и обичния човек милваме, 

и по-стойностно, себе си градим! 

 

Така че, поплачи си, мила, 

ще продължиш живота – с нова сила! 

 

 

© Pepi Petrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??