3.09.2009 г., 15:57 ч.

Попътност 

  Поезия
1464 0 23

Искам да те събудя.
Понякога.
В понеделник обикновено -
посреднощ да си поговорим.
Да ми разкажеш съня си.
Аз - да го разтълкувам.
Тогава, казват, се сбъдвал.
Ще се помоля да бъде хубав.

Аз съм безусловна.
Ще разбера.
Ако не предвещава добро,
значи така ни е писано...
Хванали пътя към себе си,
просто ще слушаме вятъра.

Имаме шанс за попътност,
ако сме будни и двамата.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??