31.12.2010 г., 11:44 ч.

Порция късметчета 

  Поезия » Хумористична
4083 1 3


Кой разсеян, кой забравил,

ти със ТОЧНОСТ ще се славиш.

На теб ще може на момента

да се разчита 100%!!! 

 

Със РАБОТА и енергичност

ще се прочуе твойта личност

и ще отхвърляш с лекота

всички проблеми на деня!!!

 

Кой където ще да бърза,

тебе пада ти се МЪРЗЕЛ,

ала той пък, казват основателно,

крие творческа изобретателност!!!

 

За нищо грижи не бери,

ще разполагаш със ПАРИ,

леко ще е на сърцето,

щом е пълно портмонето!!!

 

За емоции бъди готов,

късметът ти ще е ЛЮБОВ,

с уют и обич по цял ден

ще бъдеш топло обграден!!!

 

Може да е гръм и трясък,

теб СПОКОЙСТВИЕ те чака,

стресът тук ще е безсилен,

мир в сърцето си ще имаш!!!

 

Ще сбъднеш стара мечта

да караш НОВА КОЛА,

не се помайвай ти, а бягай

и книжката шофьорска стягай!!!

 

Късметът ти скъпоценен е,

ще притежаваш ТЪРПЕНИЕ,

а то е стъпка добра

по пътя към мъдростта!!!

 

Нека да ти е честито,

пада ти се УПОРИТОСТ 

ще успяваш на инат

в този луд забързан свят!!!

 

Ще се радваш без съмнение,

на респект и УВАЖЕНИЕ 

 ала тук ще обещаеш

да не се главозамаяш!!! 

 

ХУМОР и настроение

ще са твойто въоръжение,

изкуството да се смееш

със лекота ще владееш!!!

 

Без недомлъвки и спестяване

ОТКРОВЕНОСТ ще раздаваш,

всичко точно и конкретно,

честно, прямо и директно!!!

 

СРЪЧНОСТ, ловкост ненадмината,

е за тебе през годината,

с майсторлък ще се прославиш

и отлично ще се справяш!!!

 

Пада ти се НОВА КЪЩА,

стига все в една и съща.

Хай за хубавата новина

да почерпиш ти сега!!! 

 

През две и единайста положително

ще блеснеш с ум и СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ.

Така заслужено ще си спечелиш

доверие от всичките колеги.

 

Дали е лято или люта зима,

дали е слънце или скреж,

но ти през цялата година

от ЗДРАВЕ няма да се отървеш!!! 

 

Във всяко начинание

без капка колебание

КЪСМЕТ ще ти е мотото,

веднага пускай тотото!!! 

 

ЩАСТИЕ през цялата година,

в радости и в танци ще премине,

само че най-весело щом стане,

нас да не забравиш да поканиш!!! 

 

Ще блеснеш ти категорично

със КРАСОТА и естетичност.

Без излишно старание

ще притежаваш обаяние!!! 

 

Полъх авантюристичен

ще те грабне романтично.

На ЕКСКУРЗИЯ В ЧУЖБИНА

ще отидеш таз година!!!

 

Няма не искам, няма недей,

шефът със тебе ще се гордей

и във заплата и в положение,

ще те зарадва със ПОВИШЕНИЕ!!! 

 

Със свойто разбирателство

печелиш ти ПРИЯТЕЛСТВО,

ще можеш да разчиташ

на вярност и защита!!!

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??