25.09.2019 г., 20:45 ч.

Пореден опит за римувана история в шест думи 

  Поезия
245 0 0

                                                                            пàзи —
                                                                       да се дава —
                                                                   от (само)забрава

                                              

                                                             .......................................

 

                                                                    алтернанивно:

 

                                                                  да се да(ря)ва —
                                                                          пàзи —
                                                                 от (само)забрава

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??