Какво като отново е октомври,
нали със теб обичаме дъжда,
живеем само с хубавите спомени
за времето, родило любовта!
Ще има студ. Ще бъде дълга зима,
но вярвам, обичта ни е подслон,
щом теб и мен, щом двамата ни има,
не се страхувам от поредния сезон!
© Руми Всички права запазени