21.11.2006 г., 22:45 ч.

Поредно 

  Поезия
635 0 5
Намирам в косите ти огън
и стоплям премръзнали мисли,
очите ти с цвят на природа
пазят моите вълнения и смисли

Намирам в сърцето ти крепост,
заслон от гротескни картини,
в ковчеже от сън ти дарявам,
свойте бурни, човешки години

Всеки ден малки късчета радост,
намирах и още намирам,
в душата ми мощно нараства
все по-силен копнеж да те имам

Да си само единствено моя,
богиня в малкия ми свят,
храм на всички мечти и желания
в който вечни огньове горят

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??