В заблуда ли живея,
щом не мога да те преодолея?
Красива си, спор няма,
а душата ти - голяма.
Обичам името ти да шептя в нощта,
но едва ли значение има това!
Колко още трябва да изстрадам,
за да мога до теб да си лягам?
"Обичам те" ми прошепни,
за да може надеждата да ме крепи...
© Светослав Щерев Всички права запазени