23.07.2008 г., 14:11 ч.

Поредното банално стихче за любов 

  Поезия » Любовна
609 0 2

Поредното банално стихче за любов



Може да съм нищо, но те обичам,
само твоя съм и се заричам
с теб да бъда само, любов моя,
даже ти дадох душата своя.

Не стискаш ти лед в своите ръце,
вместо него е моето сърце.
Тих плач се чува от стаята ми,
моля те само ела, с мен бъди.

Тук е тъмно и много ме е страх,
към теб изпращам призива си плах.
В пистолета куршум от олово,
искам само с теб да бъда отново.

ОБИЧАМ ТЕ, ПРОСТО ГО РАЗБЕРИ
И ЗАВИНАГИ ТОВА ЗАПОМНИ!!!



© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??