10.04.2012 г., 11:39 ч.

Порочно общество 

  Поезия » Гражданска
384 0 0

Докато "политици" са държавата обрали,

кучета са професора изяли.

В тази държава има ли въобще ред?

Вижте я как богатее - от чешмите тече мед,

цинк, манган, желязо, олово...

Отечеството ни за всякакви абсурди е готово.

Въобще сме цъфнали, та вързали.

За никъде сме се забързали.

Затова не виждаме нещата важни.

Боготворим само мутри снажни.

Преструваме се, че човека нещастен съжаляваме,

а след ден се напиваме и го забравяме.

Все толкоз зле ще сме, щом сме слепи.

Тъй ще е, щом търпим порядките нелепи.

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??