30.11.2010 г., 21:35 ч.

Портрет 

  Поезия » Пейзажна
690 0 1

Нежна вихрушка от листа
около мене буйно се върти,
а в очите ми - зора
и букет от слънчеви лъчи.

Под краката ми са облаци,
звездите - моят ореол,
а в ръцете си събирам лунните отблясъци,
небосводът е под мой контрол.

В дъждовете аз танцувам
и се усмихвам през мъгла,
чужди светове и свои сънувам,
а по клепачите си чертая красота.

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??