30 нояб. 2010 г., 21:35

Портрет 

  Поэзия » Пейзажная
684 0 1

Нежна вихрушка от листа
около мене буйно се върти,
а в очите ми - зора
и букет от слънчеви лъчи.

Под краката ми са облаци,
звездите - моят ореол,
а в ръцете си събирам лунните отблясъци,
небосводът е под мой контрол.

В дъждовете аз танцувам
и се усмихвам през мъгла,
чужди светове и свои сънувам,
а по клепачите си чертая красота.

© Лилия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??