23.10.2007 г., 21:12 ч.

~Портрет на разбитото сърце 

  Поезия
1046 0 1
Поглед, леден полъх...
и аромат на теменуги.
Пред буря танц,
сълзите да пробуди.

Ако се вгледаш по-дълбоко...
тайна няма в този пейзаж.
Добре сгъстена боя и
смелостта е добър макиаж.

За есенната изсъхналост...
причини сто и една.
За фон има много хора,
но душата е сама.

Какво е ирония?
Летни лодки в зимна нощ.
Четките протриха се.
И накъсани са от нож.

***
Картини имам много.
Рисувани със сълзи.
Но свърши всичко...
както подобава...

... едно дете с разбити мечти.



© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страшно ми хареса. Само последния ред ми иде не на място.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??