6.02.2005 г., 2:05 ч.

Послание 

  Поезия
1046 0 2

Обичам те, в това съм убеден.
Бавно поробваш моето сърце.
Бавно душата потъва в плен.
Галейки нежно лицето с ръце.


Обичам те, сърцето ми тупти
и с всеки удар ми напомня,
че в мен и мислите си само ти,
че ти си моята любов огромна.


Обичам те, без теб не мога.
Нима ще си отидеш някой ден?
Денем, нощем моля се на бога
да си близо, винаги до мен!

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??