8.04.2008 г., 13:34 ч.

Послание 

  Поезия » Любовна
677 0 2

Не ме е страх от мрака.
Ще те последвам там,
за да ти кажа: Още те обичам...
Не беше просто вятър,
в косите ми повял,
а нещо много повече.
Да, дишам,
но всяка глътка въздух е всъщност тежък кръст,
и всяка светлина ме ослепява.
Не се стопявай просто във шепа черна пръст,
във спомен даже
ти
не се стопявай...

Подай ръка,
аз кротко ще те последвам, знай,
не ме е страх, щом ти ще си до мене.
И ако трябва, в мрака ще си направим Рай...

а всичко друго...
дявол да го вземе...

 

© Теодора Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??