7.04.2018 г., 17:05 ч.

Послание 

  Поезия
958 6 3

Подценяваме
на какво са способни
един допир,
една дума...

 

Могат да те разтреперят
и разплачат.
Да те преобърнат
и наместят.

 

Много често
се нуждаем от малко,
но ни е страх
да го получим.

 

Защото тъгата
ни носи комфорт
и забравяме,
че щастието
е на един допир,
една дума
разстояние...

© Диляна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??