Apr 7, 2018, 5:05 PM

Послание 

  Poetry
957 6 3

Подценяваме
на какво са способни
един допир,
една дума...

 

Могат да те разтреперят
и разплачат.
Да те преобърнат
и наместят.

 

Много често
се нуждаем от малко,
но ни е страх
да го получим.

 

Защото тъгата
ни носи комфорт
и забравяме,
че щастието
е на един допир,
една дума
разстояние...

© Диляна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??