Безпосочно се носите,
а уж имате планове.
Гоните блянове,
а ви бягат посоките...
Вечно нямате време,
а така го пилеете,
сякаш всичко е бреме
и дори не се смеете...
И повтаряте само
"Не разбираш големите,
щом пораснеш, тогава,
ще се сблъскаш с проблемите"
Е, не искам тогава
да порасна голям!
Искам само това -
Детско пак да ви дам!
25.09.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени