8.02.2024 г., 10:24 ч.

После 

  Поезия » Любовна
65 1 0


Сега си наблизо,
а после... някъде там, 
след време -
далече навярно,
просто... не тук.

Тогава ще идвам отново,
бездумен ще влизам
във стаята южна
със масата, стола,
прозореца летен
и сянката твоя.

Ще чувам гласа ти,
ще улавям във думите
самотно трептене
от гласните букви...

Когато си тръгвам
(но после),
това усещане нека пазя, нека чувствам...
още!!!






© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??