7.09.2008 г., 21:05 ч.

... после тръгни си... обичайки 

  Поезия » Любовна
656 0 3
Високо.
Където пред тебе съблича се
цяла вселена,
където сред дивни чукари
целува те вятър,
където изчезват и болка,
и време
под синята длан 
на небесния шатър.

Високо.
Където се носят и песни,
и истини,
без текст, без мелодия,
странни, неписани.
Където мечтите ти някак са 
твърде разлистени...
Високо.
Където си истински.

Високо.
Високо търси ме.
В полите на залеза, в изгрева,
най-вече в изгрева.
В красивото тяло на някое цвете,
в тревата, в дърветата,
в птиците, птиците!

Търси ме.
Високо.
Където си истински.
А щом ме намериш,
усмихвай се,
после тръгни си...
Обичайки.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??