29.11.2018 г., 1:30 ч.

Последен блус 

  Поезия
325 0 3

Сняг заваля.

Скрежът пак ще рисува 

по стъклата причудливи цветя.

Навън е красиво,

а в моята душа, танц тъгата танцува –

блус последен на любовта...

И залез няма да има, утеха да ми донесе...

Тъгата ще продължи 

да танцува със моето сърце –

един последен блус, блус на любовта...

 

28-11-2018 год.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Единствен и последен...! "Дзън" идва веднъж в живота!
  • Не тъгувай! Ще имаш и други танци!
  • Бавен танц и несподелена любов в рими. Хареса ми.
Предложения
: ??:??