26.07.2008 г., 12:20 ч.

Последен дъх 

  Поезия » Любовна
591 0 2

От толкова време те чакам
да се върнеш в предишния свят.
Не виждаш ли, аз никъде не отидох,
смирена от милиони зими, но как...
Как да вярвам, че не си ме забравил...
Че още мислиш за мен.
До последния си дъх,
в зелените гори...
Аз ще бъда там,
където не боли...
Знаеш къде да ме търсиш...
В сънища от безкрайни лета.
Никога няма да си отида,
ще те чакам нежна, любяща, сама...

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??