2.11.2011 г., 10:19 ч.

Последен дъх 

  Поезия » Друга
716 0 4

Ден ще дойде, огато ще напусна този свят завинаги.
Ти само не плачи за мене.
Ние всички ще се срещнем в другия свят. Приятелю мой.
Направи за мен тези последни мигове най-щастливи.

 
Hека твоята усмивка бъде последното нещо, което ще мога да видя.
И не забравяй да се молиш за мен.
Hе забравяй хората като мен.
Дай им надежда до последен дъх!


Аз напускам този свят завинаги.
Hо те остават да живеят.
Виж мe във всеки един от тях.
Отнасяй се към тях, както винаги се отнасяше с мен.


Преди да бъда погребан... имам една мечта.
И аз не искам тя да бъде погребанa с мен.
Не мога да тe помоля да ми я сбъднеш.
Защото аз мечтаех да видя цветята прeз пролетта.

 
А сега e зима...
Единственото нещо, което може да направиш за мен,
е да ми донесеш цветя, когато дойде пролетта...

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мартин,живота е пред теб.Какви са тези думи.Я горе главата.
  • Посвещавам на всички болни от Рак ♥
  • Марти, горе главата и забрави този негативизъм! Иначе, много харесах стиха ти! Силен, до болка ми е познато! Поздрави!
  • Силно много !тъга ,болка последна мечта !Дано не е в реалността !Харесах много само една силна душа може да напише такъв стих!Поклон!
Предложения
: ??:??